Φόρτωση...

Αγορές χωρίς μεσάζοντες!!!

Τιμές χονδρικής για όλους

Παράδοση εντός 3 εργάσιμων ημερών !

Στα είδη παραγωγής μας όταν δέν υπάρχει απόθεμα ο χρόνος παράδοσης είναι 15 εργάσιμες. Δεχόμαστε μαζικές παραγγελίες απο ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ & ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ! Δεχόμαστε παραγγελίες για ρούχα παραστάσεων, για όλα τα είδη χορού. Δείγματα της δουλειάς μας θα βρείτε στη GALLERY και GALLERY 2 και στο FACEBOOK.

Οι τιμές ισχύουν μόνο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Μεταφορές

1. ΟΡΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Η αποστολή και μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται courier στην δηλωθήσα διεύθυνση του πελάτη. Η μεταφορά των εμπορευμάτων ακόμα κι όταν αναφέρεται «παράδοση κατ’οίκον» θεωρείται μέχρι την είσοδο του σπιτιού ή της πολυκατοικίας.

 

2. ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Το κόστος της μεταφοράς των εμπορευμάτων είναι €2.90 και προστίθεται αυτόματα στην παραγγελία σας. Η μεταφορά γίνεται με την ACS COURIER ή με τα ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ.

3. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Δεν δεχόμαστε επιστροφές σε προϊόντα Ειδικής Παραγγελίας(διαστάσεις, χρώματα κ.ά.). Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μέσα σε δέκα (10) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής. Τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε. Θα πρέπει, επίσης, να επιστρέφεται και η απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και το δελτίο αποστολής. Τα χρήματά σας επιστρέφονται το αργότερο μέσα σε τριάντα (30) ημέρες από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει και το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο ή στο boldbody@otenet.gr Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προιόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. λάθος είδος).

4. ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Ακυρώσεις παραγγελιών μπορεί να γίνουν μόνο αν δεν έχει αρχίσει η διαδικασία παράδοσης. Ακυρώσεις δε γίνονται δεκτές σε περίπτωση παραγγελίας ειδικών διαστάσεων και χρωμάτων.Πώς θα μετρηθώ

Eurobank payments